cannaworld001016.jpg cannaworld001014.jpg cannaworld001012.jpg cannaworld001010.jpg cannaworld001006.jpg cannaworld001004.jpg cannaworld001003.jpg
Cannabis kweek.
 
We zijn er bij Cannaworld.nl van overtuigd dat de beste manier om je bewustzijn te vergroten het kweken van de plant zelf is. Je hebt dan veel meer het gevoel van zelf controle terug te nemen en je hebt natuurlijk alle kijk op de kwaliteit van het eindprodukt. Je weet exact wat je inneemt!
 
Binnen het gedoogbeleid in Nederland zien we dat 5 planten zonder overlast voor anderen en zonder gebruik te maken van "profesionele" apparatuur mogen kweken in onze eigen tuin.
Binnenkweek is verboden en niet gedoogd, je hebt hier lampen bij nodig en dit is profesioneel, volgens de wet. (Buitenkweek is dus ook verboden! maar wordt gedoogd...)
Er staat verder niets beschreven over de gedoogde kweek in de wet omdat het een gedoogkonstruktie is. Een plant van ruim 3 meter is mogelijk mits je het op een natuurlijke onprofesionele manier doet en er niemand last van heeft.
 
Je staat tegenwoordig nog iets sterker als je een briefje hebt van de huisarts en je dus medicinaal gebruiker bent. Echter zijn huisartsen nog wat terughoudend in het uitschrijven van deze briefjes. In Amsterdam (feb 2016) is een HIV-patient vrijgesproken in de rechtbank en mag 17 planten kweken voor eigen gebruik. Er zijn meerdere medicinale gebruikers die zelf voor hun medicatie zorg dragen door zelf te kweken en eigen olie te maken.
Aangezien het "indoor"kweken niet binnen het gedoogbeleid ligt leggen we in dit onderdeel het grootste gewicht op de buitenkweek. 
 
Cannaworld.nl is dit jaar (2016) ook begonnen met fysieke begeleiding bij thuiskweek te geven. Hierbij begeleiden we een paar mensen bij de kweek van 5 gedoogde plantjes in je eigen tuin. Wanneer dit dan een mooie opbrengst oplevert helpen we je ook met het verwerken van dit basismateriaal tot je eigen medicijn. Aan het einde van het seizoen zou dit genoeg moeten zijn voor een gemiddeld gezin aan opbrengst.  Dit maakt het leuker en een stuk goedkoper.
 
 
 

 
cannaworld001008.jpg