cannaworld001016.jpg cannaworld001014.jpg cannaworld001012.jpg cannaworld001010.jpg cannaworld001006.jpg cannaworld001004.jpg cannaworld001003.jpg cannaworld010004.jpg
Waar moet ik op letten?
 
Veel mensen die cannabis gaan of willen gaan gebruiken komen voor de 1e keer in aanraking met deze "gevaarlijke dug"! Dit is als grap hier weggezet want je mag beginnen met je bewustzijn rond dit alledaagse, over de hele wereld groeiende kruid bij te stellen. Je wordt al ruim 70 jaar "politiek" voorgelicht! En dit staat ver van de werkelijke feiten... 
 
Als je dan een beetje van het negatieve beeld rond deze bloem af bent dan google je datgene wat je plezier in je leven beperkt, je aandoening, in combinatie met cannabis... of THC... of CBD.
Neem zelf de controle!
 
Wanneer je bewustzijn gegroeid is en je een beeld krijgt dat cannabis iets voor je kan betekenen, ga je kijken of je een leverancier kan vinden. Wat hierbij van belang is, volg je gevoel! stel vragen! Domme vragen bestaan niet!
Er zijn goede leveranciers genoeg. Ook slechte, daarom mag je je gevoel volgen.
Kijk naar de manier die gebruikt wordt van produceren.
(consumenten alcohol / schoonmaakmiddel)
 
Stel dat het goed werkt, levert men dan altijd dezelfde kwaliteit? Of is het iemand die snel even centen wil verdienen?!?
Kan ik de producent ontmoeten? Of loopt het via een e-mailadres en bergen van vertrouwen?
Volg je gevoel en neem zelf controle!
 
Als het goed voor je werkt is de volgende stap zelf je produkt gaan kweken en maken. Je staat dan zelf aan het roer. Je kweekt de soorten die goed zijn voor jou. En verwerkt het basismateriaal zoals jijzelf verkiest.
cannaworld001008.jpg